onsdag 29 april 2009

vad roligt


oj oj oj vad många som vill vara med och tävla, jag som inte trodde att jag hade speciellt många läsare. Verkligen super kul att så många kommenterar. Fick frågan om jag kommer avslöja vad det är i paketet sen när dragningen är gjord och det kommer jag själv klart att göra =)

Sist jag skrev skulle jag ju på dreamknit i Jönköping men tji fick jag för det var tydligen inställt vilket inte jag eller ett flertal andra hade fått reda på, stackars vaktmästaren på idrottshuset fick ta emot ett antal vilsna sytokar som undrade var det skulle vara någonstans. Super tråkigt då jag verkligen såg fram emot detta, men jag fyndade lite resår och annat kul på torget istället.

Har sytt en del beställningar men jag kan tyvärr inte lägga upp bilder på dom än då det är presenter och jag vet ju inte om det är ok att lägga upp det än... så jag bjuder på en bild av min lilla A när hon superglad äter sin första glass själv

fredag 24 april 2009

sommar sommar sommar

Oj vad kul att så många vill vara med och fira födelsedagen på bloggen =D Drar vinnaren på kvällen den 2 maj så de som vill vara med och tävla om ett hemligt paket i från AMDA design har fortfarande chansen att vara med.
Har sytt 2st klänningar/tunikor till lilla A, den ena i de gula elefanterna och den andra i gult mumin tyg som är ett retro påslakan från början de är sydda i strl 80 men de går ju att använda längre då de funkar som tunika med mönstret är mitt eget vilket jag är nöjd med för det går snabbt att sy och resultatet blir verkligen som jag vill.


I morgon ska jag och stora I gå och hälsa på alla sy och stick tokiga på dreamknit i idrottshuset i Jönköping. Hade ju tänkt att jag skulle ha ett bord med men jag var inte tillräckligt snabb för när jag skulle boka var alla borden bokade. Hoppas verkligen att det blir mer sånna här saker i stan för det behövs...tänk om man hade kunnat boka hela elmia mässan för att ha en symässa det hade ju varit riktigt häftigt...vem vet det kanske kommer ;)


onsdag 22 april 2009

Elefanthånger

Jag har lovat min son elefant hånger (kalsonger) sen jag beställde elefant tyget i från Jofotex...det har liksom inte riktigt blivit av det har hela tiden dykt upp annat, men NU har han fått sina första elefant hånger och betyget blev en 10a då de tydligen var super sköna, han beställde fler i de andra elefant färgerna. Han fick även ett linne som matchade kallingarna vilket han blev super nöjd över även det.

1års kalas

Idag fyller min blogg 1år!! Kan inte riktigt fatta att jag redan bloggat i 1 helt år =D
Detta tänkte jag fira med en liten tävling om ett hemligt paket ifrån AMDA design.
Om du vill vara med att tävla så kommenterar du det här inlägget innan den 2maj så kommer jag dra en vinnare ibland kommentarerna.
Glöm inte att skriva email så jag kan kontakta vinnaren.

torsdag 16 april 2009

flodhästklänning/tunika


Är ju inte fullt med inlägg här i bloggen precis. Har faktiskt packat upp symaskinerna och sytt en klänning/tunika till lilla A.

Ibland är det verkligen super härligt att sy till mina barn för när det blir precis som man vill och tom den lilla damen som är strax över året blir super stolt över sitt nya plagg och håller upp det mot sin lilla mage och skiner upp i hela ansiktet..då vet man varför man sitter framför maskinerna och skapar sent på nätterna.
Den här klänningen/tunikan är ett sånt plagg som känns så där bra i själen och ger mig ännu mer sylust nu när det varit ont om den på ett tag.


Snart är det 1års kalas för bloggen funderar på att ha en liten tävling då och ha det som start för beställningarna igen..men jag har inte riktigt bestämt mig än..nä nu ska jag ut och njuta av de sista solstrålarna för dagen

måndag 6 april 2009

Jag lever


Jag tänkte bara säga att jag lever... =)

Saken är den att jag flyttar och alla maskiner ligger fortfarande nerpackade då jag försöker komma på en bra och smidig lösning på hur jag ska förvara alla sysaker i mitt nya hem...

Lovar att återkomma med nått roligt så snart jag fått ordning på allt...det kommer kanske bilder på mitt nya sovrum/barnrum/syrum med.