torsdag 27 augusti 2009

Svart och silver



Den här beställningen har jag verkligen kämpat med. Då jag inte hittade nått bra mönster på en väst i strl 74 så fick jag förminska och rita om ett mycket större mönster. Efter en hel del mätande och krånglande så lyckades jag. Tycker faktiskt att den blev super söt själv.
Det är en beställning till ett bröllop där temat är svart/silver.
Det blev ett par svarta bomulls muddbyxor med en silver tribal på benet, en svart bomullsväst med likadan silver tribal på ryggen, slipsen är faktiskt lite fusk för jag råkade hitta en slips som passade perfekt bara att den var i en större storlek så den är bara kortad och förminskad allt är sytt i strl 74.
Jag hoppas det kommer passa den lille beställaren.

tisdag 25 augusti 2009

Mössor


Ja nu har jag varit i farten igen...undrar om man kan vara mössberoende?! Tror iaf att man kan vara mösstillverkandeberoende om det nu finns något sånt. =)
Efter den förra beställningen på rosa ugglemössa och nyckelpigemössan så fick jag en förfrågan om en rosa ugglemössa och en svart monstermössa. De andra mössorna på bilden är till Mellan C och lilla A. Mellan C tyckte inte han ägde några mössor?? Då han ligger hemma och har massor av feber så muntrade jag upp han med lite nya mössor.
Har fått en söt bild på den förra beställaren av mössorna med så här söt blev hon med mössan på

söndag 23 augusti 2009

Geckos

Har varit lite tyst här på ett tag nu men jag håller på med beställningar. Endel som är färdigt är presenter så dom kan jag tyvärr inte blogga om ännu men det kommer.
Sen har jag gjort en beställning på 3 likadana mössor till Leoparder i Skåne men jag tog bara bild på en av dom. Gå in och kolla på deras söta ödlor.

Svarta mössor med vita leopardgeckos på

tisdag 11 augusti 2009

Mössor igen


Fler mössor har blivit sydda och skickade.
Det var en igelkotts köpare som ville ha en "tjejigare" variant till dottern så jag sydde 2 olika som hon fick välja på , det slutade med att hon tog båda 2 =)
Hoppas mössorna passade bra och att det dyker upp live bilder snart

söndag 2 augusti 2009

Lite nytt

Det har hänt en del här senaste veckan =D
Jag var på invigningen på TinyCool vilket var jätte trevligt. Efter det att jag kom hem så har jag faktiskt sytt en del har inte fotat allt.
För ett tag sen gjorde jag ett mönsterbyte med Madelene Hon fick mitt mönster på hängselbyxor och jag fick hennes bra mönster på mössor.
Då jag inte ville använda exakt hennes mönster på mössor när jag säljer så ändrade jag lite på det gjorde mössan lite "djupare" eller "längre" eller hur man nu ska förklara det.
Sydde up mössor till barnen som älskade tygerna jag fick hem från mjukatyger, så nu har mina barn sprungit runt med mössor på sig innomhus. Så råkade jag få några beställningar på fler likadana mössor så jag lägger bara in en samlad bild på några av mössorna.


Mössorna är från vuxen storlek till nyfödd
Sen har jag haft en beställning på en fleece filt med. Hoppas beställaren blir nöjd

Bild på det andra kommer i veckan för det hänger på torklinan nu då sonen smutsat ner sitt redan

lördag 1 augusti 2009

jag vann


Jag vann prickofanten =D Jag som aldrig vinner saker i vanliga fall.
Nu kommer lilla A bli superglad hon älskar elefanter och hon älskar velour
HÄR kan ni se fler saker som Carina gör hennes änglar och kaniner är mina favoriter

Är lite tyst på bloggen då jag håller på att skapar för fullt =) Men det kommer bilder och text om allt sen.